Jó állapotú családi ház eladó Kapuvár centrumában!

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Kapuvár
  • Alapterület: 100 m²
  • Szobaszám (nappalival): 3 szoba
  • Irányár: 39 900 000 Ft
  • azonosító: M106720

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kapuvár városközpontjában kínálom megvételre 115nm-s kétszintes jó elosztású családiházat 743 nm-s zöld területen.
A kifogástalan állapotú családi otthont a tulajdonosok 2020-ban korszerűsítették. Az épületben a nyílászárók háromrétegű műanyag nyílászárók, melyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A vízvezetékek cseréje után új fürdőt alakítottak ki. A természetes hatást segíti az eleganciát tükröző
új burkolatok kiegészülve a hangulat világítással, és ezáltal az ingatlan az otthon melegét sugallja Az ingatlan egyediségét jellemzi a tágas tér és a bevilágító felületek által a ház egész évben természetes fényben ragyog.

A földszinten előtér, a konyha+ étkező , majd a az emeleten 3 szoba, közlekedő, fürdő+wc, gardrób, tároló helyiségek is megtalálható.

A minimális fűtési költséggel rendelkező ingatlanban a fűtést opcionálisan kondenzációs gázkazán, radiátoros hőleadókkal biztosítja az otthon melegét. Külső megközelítésű tárolóban helyet kapott a vegyestüzelésű kazán is és új mosdó+ wc-t alakítottak ki.

Zárt kapurendszeren belépve a fedett gépkocsi beállón át 743 nm-s telken egy parkosított udvar tárul elénk. A gondozott telken saját termő gyümölcsfák is megtalálható, magaságyás öntözését opcionálisan fúrtkút biztosítja

Az ingatlan ideális mindazok számára, akik a belvárosi létben szeretik a minőségi és elegáns tágas tereket.

A Közelben óvoda, iskola, buszmegálló is megtalálható.

Kérjen időpontot a megtekintésre, és tegyen ajánlatot!

06-704511888

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások